Falugondnoki busz használata 2023 szeptembertől

2023.09.06

A falugondnoki szolgáltatásunkra kértünk véleményt a tavasszal a falulakóktól, aki véleményt nyilvánított, elégedett a szolgáltatással, köszönjük a visszajelzést, és a szolgáltatási tervünket is átnéztük. Link

Akik hozzánk fordulnak, továbbra is segítjük a tevékenységüket. Jánost a szokásos ügyekben lehet hívni, recept kiváltása, orvos, óvoda, iskolába járás, illetve a rendszeres futási időben szállítás, illetve amit a szolgáltatási terv tartalmaz, bolt, ebédszállítás.

A 2023-as év őszétől a rendszeres futásait a busznak időrendbe foglaltuk, ha valaki szeretne ezekhez csatlakozni, keresse Jánost.

  • Reggeli járat – 7.00-kor indul a busz, a szlovéniai Göntérháza, majd Lenti. Akinek valami kell a boltból János hazafelé meghozza, s kiviszi a házakhoz a bevásárlást. Lentiben a busz 7.45kor van. Ha valakinek így van dolga, a reggeli járattal el tud menni Lentibe, vagy Rédicsre, akár tovább utazni Zalaegerszeg felé.
  • Ebédjárat – Az ebéd rendelést a falugondnok 10.00-ig várja, utána leadja az adatokat a Főnixben. S úgy megy be az ételért, hogy kb 11.30-ra kikerül az ebéd a házakhoz. Ha valaki ekkor szeretne menni Lentibe, vagy bent van Lentiben, és szeretne visszajönni, ezzel a járattal tudja megoldani. A Főnix ebéd menüje – mindig felkerül a Bödeháza Online felületre, aki pedig nem használ közösségi hálót, a falugondnok elmondja neki.
  • Délutáni járat - János 14.40-kor indul Göntérháza, majd Lentibe olyan 15.30-ra ér, ha valakit haza kell hozni, ekkor tud csatlakozni, aztán jön vissza Bödeházára, olyan négy óra után érkezik.

Ezek a rendszeres napi buszfutások. Ezen kívül, ha szükséges segítünk, amiben tudunk a köztes idősávokban, illetve az önkormányzati feladatokat és a kulturális tevékenységeinket is segíti a busz. Kiskorú szállítására csak szülői engedéllyel van lehetőségünk.

Kérem szépen, hogy minden ilyen ügyben Baranyai Jánost hívja mindenki, mert ő tudja a legjobban, hogyan van beosztva az ideje, és vele a legkönnyebb időpontot egyeztetni. Ha valami olyan kérés van, ami túlmutat a falugondnoki tevékenységen, János jelezni fogja felém, hogy nem az ő hatásköre, és kit érdemes keresni.

Baranyai János telefonszáma: +36 70 4299204

A polgármesteré: +36 20 2034287

Bödeháza, 2023. szeptember 4.

Bedő Andrea

polgármester